Hartelijk welkom op de website van Bouw- en onderhoudsbedrijf Mark Akkerman.

Toen ik in 1995 in dienst trad bij een groot bouwbedrijf werd mijn enthousiasme voor de bouwwereld al enigszins aangewakkerd, maar destijds had ik niet kunnen vermoeden dat ik nu – zeventien jaar later – een eigen onderneming zou gaan beginnen.

De overstap die ik in 2000 maakte naar een kleiner bouwbedrijf bracht de mogelijkheid met zich mee om me ten volste te kunnen ontwikkelen. Dankzij de kleinschaligheid van de projecten waar ik me vanaf dat moment mee bezighield kon ik het proces van begin tot eind opzetten en begeleiden, waardoor ik niet alleen rekening heb leren houden met de risico’s en valkuilen van een bouwproject maar daarnaast oog heb gekregen voor creatieve oplossingen en het belang van een nauwkeurige afwerking. Goed overleg en nauw contact met de klant is hierbij niet alleen van essentieel belang, maar heeft voor mij altijd een belangrijk onderdeel gevormd van de aantrekkingskracht van dit vak.

Mark Akkerman Bouw- en onderhoudsbedrijf streeft naar perfectie. Als we ergens gestart zijn dan zullen we daar pas weggaan wanneer het eindresultaat helemaal naar tevredenheid is van de klant. Nauwkeurigheid en vakmanschap staan bij mij hoog in het vaandel, en dat verwacht ik ook van de mensen waar ik mee werk!

Wilt u weten of uw wensen gerealiseerd kunnen worden,
bent u op zoek naar meer informatie
of heeft u graag (gratis en vrijblijvend) een offerte,
neem dan gerust contact op.
Mark Akkerman